Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدکاظم اسد روزشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اهتمام ویژه منطقه در جلوگیری از عرضه خارج از شبکه و مبارزه با کارت‌های مهاجر و به منظور ساماندهی وضعیت سوخت، در تمامی جایگاه‌های سوخت استان سیستان و بلوچستان طی یک سال اخیر اقدام به کدینگ ۷۳۰ هزار کارت سوخت شده است.

وی بابیان اینکه بر اساس این طرح، کارت‌های مهاجر و خارج استان قادر به سوختگیری در جایگاه‌های منطقه نیستند، تصریح کرد: ماه‌ها بررسی کارشناسی تیم‌های مختلف تخصصی در ستاد و هم‌فکری با مسوولان محلی، ما را برآن داشت که تنها راه حل مشکلات ساماندهی وضعیت سوخت، کاهش صف‌ها در جایگاه‌ها و در نهایت جلب رضایت مردم، اجرای طرح کدینگ و مدیریت مصرف سوخت در استان است که به حمد پروردگار اقدامات اجرایی انجام شده در این راستا بسیار مفید و موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با اجرای طرح کدینگ هیچ مشکلی برای تأمین سوخت مسافران خارج از استان به وجود نیامده است افزود: برای افرادی که با کمبود سوخت مواجه می‌شوند و یا مسافران خارج از استان تمهیدات لازم اندیشیده شده و بر این اساس از ابتدای اجرای این طرح بیش از ۷۰۰ هزار خودرو تعویض پلاک و یا نوشماره، وارد طرح کدینگ شده و تسهیلات لازم برای سوخت‌گیری آنها فراهم شده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه چابهار ابراز امیدواری کرد که با تلاش تمامی دست‌اندرکاران و مسوولان و نهادهای اجرایی ضمن مقابله با پدیده شوم قاچاق، خدمات مناسب و در خور شأن مردم نجیب استان از سوی تمامی نهادهای اجرایی و خدماتی ارائه و سبب آرامش خاطر و جلب رضایت مردم شود.

استان سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی و پراکندگی دارای ۲ شرکت پخش فرآورده های نفتی در «زاهدان» و «چابهار» است که منطقه چابهار شهرستانهای جنوبی استان شامل چابهار، کنارک، سرباز، راسک، نیکشهر، دشتیاری، قصرقند، فنوج، ایرانشهر، دلگان، بمپور و مهرستان و منطقه زاهدان نیز ۱۱ شهرستان شمالی و مرکز استان را زیرپوشش دارد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان چابهار طرح تخصیص سهمیه سوخت سهمیه بندی بنزین شرکت ملی پخش فراورده های نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان چابهار طرح تخصیص سهمیه سوخت سهمیه بندی بنزین شرکت ملی پخش فراورده های نفتی سیستان و بلوچستان چابهار طرح تخصیص سهمیه سوخت سهمیه بندی بنزین شرکت ملی پخش فراورده های نفتی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۶۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمام محورهای این استان به بزرگ‌راه نیازمند حداقل حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی استان، عطاالله اکبری با بیان اینکه ارتقای تمام محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است، اظهار کرد: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و ۵۵۸ کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها ۶۲۸ کیلومتر بزرگراه احداث و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت ۴۹۸ کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم‌مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش‌آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم می‌سازد اما راه‌های این خطه به‌ویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است، زیرا باعث تسریع حمل‌ونقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می‌شود.

کد خبر 751630

دیگر خبرها

  • تعزیر قاچاقچی سوخت در زاهدان
  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید در پی بارش‌های سیل‌آسای سیستان و بلوچستان
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان