Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی عسگری کارگردان فیلم سینمایی «تا فردا» به تهیه‌کنندگی نیکی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اخبار منتشرشده درباره پذیرش این فیلم سینمایی در جشنواره اورشلیم توضیح داد: خبری از شب گذشته منتشر شد که ما از جزییات آن اطلاعی نداشتیم. فیلم وقتی در ایران تولید می‌شود و پخش‌کننده ایرانی دارد، شرایط متفاوت است اما فیلم ما پخش‌کننده‌ای خارجی دارد که مسئول اصلی پخش فیلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که این پخش‌کننده اطلاعی از شرایط و ضوابط داخلی ما ندارند فیلم «تا فردا» را به این جشنواره ارسال کرده و آن‌ها هم پذیرفته‌اند.

وی ادامه داد: به محض اینکه در جریان این خبر قرار گرفتیم از پخش‌کننده خواستیم فیلم را از جشنواره خارج کند و آن‌ها هم پذیرفته‌اند. ما به‌صورت مستقیم ارتباطی با این جشنواره نداشتیم و این پخش‌کننده است که با تمام فستیوال‌ها و پخش‌کننده کشورهای دیگر در ارتباط است. برای خروج فیلم از جشنواره هم از پخش‌کننده خواستیم که این اقدام صورت بگیرد و آن‌ها هم بلافاصله ایمیلی را ارسال کردند و جشنواره هم پذیرفت که این اتفاق بیفتد. ما شخصاً فیلم را به جشنواره ارسال نکرده بودیم و از این منظر پخش‌کننده به‌نوعی مالک اصلی فیلم در خارج از ایران محسوب می‌شود. فیلم به یک پخش‌کننده فروخته می‌شود و آن‌ها هستند که درباره عرضه آن تصمیم‌گیری می‌کنند. از آنجایی که پخش‌کننده ما هم یک پخش‌کننده فرانسوی است، از ضوابط ما اطلاعی نداشته است. برای آن‌ها اسرائیل یک کشور است که سال‌ها با جشنواره سینمایی آن هم در تعامل بوده‌اند اما برای ما اینگونه نیست و شخصاً هیچ تمایلی به نمایش فیلمم در این جشنواره نداشتم.

عسگری در ادامه گفت: وقتی این دوستان از شرایط ما مطلع شدند، بابت این اتفاق عذرخواهی هم کردند و قرار بر این شد که حتماً فیلم از جشنواره خارج شود. وقتی قرارداد پخش فیلم با یک پخش‌کننده خارجی منعقد می‌شود، مسئول پخش آنچه در سینمای کشورهای مختلف و چه در فستیوال‌ها همین کمپانی پخش خواهد بود. درباره فیلم ما هم همین پخش‌کننده فرانسوی مسئولیت کار را برعهده دارد که قرار است هر ۶ ماه یک بار گزارشی از وضعیت حضور فیلم به ما ارائه کنند تا بدانیم فیلم به کدام کشورها فروخته شده و در کدام جشنواره‌ها حضور داشته است. اگر قرار بر دعوت فیلمساز و یا گفتگو با عوامل از سوی یک جشنواره باشد، پخش‌کننده به ما اطلاع می‌دهد اما اگر قرار بر این موارد نباشد، پخش‌کننده اطلاعی به ما نمی‌دهد و در قالب همان گزارش ۶ ماهه در جریان حضور در یک جشنواره قرار می‌گیریم. جشنواره اورشلیم هم از همین جنس بود و به همین دلیل ما هیچ اطلاعی درباره حضور فیلم خود در این رویداد نداشتیم.

کارگردان فیلم «تا فردا» تأکید کرد: قرار است فیلم در جشنواره‌های دیگری در کره و یا هند هم نمایش داشته باشد که از آن‌ها هم بی‌اطلاع بودم چرا که عوامل را دعوت نکرده بودند. به همین دلیل از حضور فیلم در خیلی از فستیوال‌ها اساساً مطلع نمی‌شویم.

وی درباره موضع نیکی کریمی به‌عنوان تهیه‌کننده فیلم در قبال این اتفاق هم گفت: هیچکدام از عوامل از این حضور اطلاعی داشتند. خانم کریمی دیروز به محض اطلاع ایمیلی به پخش‌کننده زد تا فیلم از جشنواره خارج شود. از آنجایی که تهیه‌کننده فیلم هستند، ایمیل باید از طرف ایشان ارسال می‌شد.

عسگری درباره وضعیت صدور پروانه نمایش برای «تافردا» هم توضیح داد: ما برای این فیلم درخواست پروانه نمایش داده‌ایم. زمانی که فیلم ما در جشنواره برلین حضور داشت، هنوز قانون سازمان سینمایی مبنی‌بر لزوم دریافت پروانه نمایش برای حضور در جشنواره‌های خارجی ابلاغ نشده بود و بعد از جشنواره کن و اتفاقاتی که برای «برادران لیلا» افتاد، این ماجرا جدی شد. همان زمان که فیلم ما در جشنواره برلین حاضر بود، هیچکس با این حضور مسئله‌ای نداشت. طی یک ماه اخیر این قانون به‌صورت جدی‌تر دنبال می‌شود و به همین دلیل ما هم بلافاصله برای دریافت پروانه نمایش اقدام کرده‌ایم. هنوز فیلم در شورا مورد بررسی قرار نگرفته است و احتمالاً این هفته درباره آن تصمیم‌گیری شود.

وی در پایان درباره اکران داخلی فیلم هم گفت: هر زمانی که پروانه نمایش ما صادر شود، یک ماه بعد از آن برنامه‌ریزی برای اکران عمومی آن خواهیم داشت. از آنجایی که بازیگران فیلم ما هم چهره‌های ستاره نیستند، احتمالاً اکران گسترده‌ای نداشته باشیم اما برای اکران‌های کوچک‌تر برنامه‌ریزی می‌کنیم.

کد خبر 5533585 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: علی عسگری اسرائیل نیکی کریمی فیلم تا فردا تئاتر ایران فیلم کوتاه هنرمندان تئاتر خانه هنرمندان ایران فیلم سینمایی اداره کل هنرهای نمایشی حوزه هنری شبکه دو سیما محمد خزاعی سازمان هنری رسانه ای اوج کارگردان تئاتر نقاشی عکاسی موسیقی پاپ پروانه نمایش پخش کننده آن ها هم فیلم ما تا فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۸۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد

ماجرای یک استاد ناهنجار

در سال های اخیر دانشجویان مختلفی در رشته شیمی دانشگاه ... *ترک تحصیل یا مهاجرت کرده‌اند. علت این ترک تحصیل یا مهاجرت اما جالب است و گفته شده که ریشه‌های رفتاری در درون دانشگاه دارد. عموم دانشجویان نخبه پسر و دختر در مقطع دکتری شیمی بیان کرده‌اند که به دلیل روش‌های نادرست اخلاقی و فشارهای روانی و رفتاری داخل دانشگاه، از ادامه تحصیل انصراف داده اند.

مشاهدات عینی دانشجویان

گذشته از مشاهدات عینی و روایت های گوناگون دانشجویان، تحقیق و بررسی‌های میدانی تایید می‌کند که کارمندان اداری و حتی برخی از استادان این دانشکده نیز بر وجود یک عامل نابهنجار در حوزه آموزشی دانشگاه اقرار دارند.

یکی از دختران دانشجوی نخبه علمی کشور که از این دانشگاه ترک تحصیل کرده، درباره برخی رفتارهای یکی از استادان دانشگاه می گوید: «از جمله کارهایی که به ما تحمیل می شد این بود که در کلاس شیمی، روی دست بچه‌ها هزینه‌های گزافی می‌گذاشتند. یکی از استادان دانشجویان را مجبور می‌کرد که برای او وسیله‌های آزمایشگاهی بخرند و اگر نمی‌خریدند به آن ها توهین می کرد و از طرفی هم این وسایل را به بچه ها نمی داد و در کمدش پنهان می‌کرد. یا مثلا ما برای دفاع، به کریستال احتیاج داشتیم. این استاد، یک هزینه هنگفتی را به ما تحمیل می کرد که باید کریستال های ما به خارج از کشور ارسال شود. از ما یک میلیون پول پست می گرفت که کریستال ها را به لهستان بفرستد. در حالی که این کار در داخل کشور بدون هزینه یا با کمترین هزینه انجام می شد و هیچ نیازی برای ارسال به خارج کشور نبود.»

از دانشجویان خواسته شد تا برای اثاث کشی خانه استاد کمک کنند

یکی از دانشجویان نخبه علمی که در چند دانشگاه کشور با رتبه بالا قبول شده، درباره ناهنجاری‌های رفتاری این استادان گفت: « آنچه دریافتم یک وضعیت آزار دهنده بود. ما با استادی روبرو بودیم که حتی خارج از زمان دانشگاه، طی تماس‌هایی با ما برخوردهای تحقیرآمیز می کرد. استادی از تحقیر دانشجویان لذت می برد. دانشجویان را به بالا شهری و پایین شهری تقسیم می کرد و بچه های پایین شهری را با زشت‌ترین بیان‌ها خطاب می‌کرد. استادی وارد مسائل خصوصی و شخصی دانشجویان می شد و این مسائل را بین دانشجوها ترویج می کرد. حتی به دانشجویان تهمت دزدی از آزمایشگاه زده شد. حتی یک بار از دانشجویان خواسته شد تا برای اثاث کشی خانه یکی از استادان کمک کنند!»

دانشجویان دکتری که به دلیل فشارهای روانی انصراف دادند

یکی دیگر از دانشجویانی که شش ترم درس خوانده و آماده دفاع پایان نامه بوده به دلیل فشارهای روانی یکی از استادان از به پایان رساندن تحصیلش انصراف داده و می گوید: «آنچه ما می‌گوییم ناشی از سختگیری یک استاد نیست. سختگیری با آزار دادن تفاوت دارد. این مثلا استاد، یک شخصیت صد در صد منفی دارد که هدفش آزار دادن دانشجوست. از اینکه به دانشجویان توهین کند و تهمت بزند تا اینکه وسایل و ابزار و مواد آزمایشگاه را به دانشجویان ندهد. این‌ها رفتارهایی بود که کاری کردند که من با شش ترم درس خواندن، این رشته را به پایان نرسانم و فقط به دلیل رفتارهای زشت استاد انصراف دادم.»

استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد

یکی از دانشجویان فارغ التحصیل و نخبه علمی کشور از نمونه آزارهای روانی می‌گوید: «استاد راهنما باید حامی دانشجو باشد اما استادی داشتیم که دشمن دانشجوست. او از تحقیر و فشار به بچه ها خوشحال می شود. ایشان حتی از رشد علمی دانشجویان ناراحت می شد. وقتی شنید که من فرصت مطالعاتی در دوره خارج از کشور گرفته ام به شدت مخالفت کرد و گفت اگر تو بروی چه چیزی به من می رسد. باید برای این رفتن به من پولی بدهی. حتی بعد هم ناراحت شد. من دعوت نامه و ویزا برای یک فرصت مطالعاتی گرفته بودم و این زن به سوپروایزر آن دانشگاه خارج از کشور ایمیل زد و چنان از من بد گفت که آن دانشگاه دوره مرا حذف کرد. او شخصیتش به گونه ای است که از رشد علمی دانشجویانش ناراحت می شود. توهین و تهمت و تحقیر دانشجویان روش عمومی اوست و اینها فشارهای روانی بسیاری بر دانشجویان می آورد.»

تخریب شخصیت دانشجویان

یکی دیگر از دانشجویان دکتری، درباره وضعیت نابسامان آزمایشگاه این استاد می گوید: « از ما می خواستند بیش از زمان معمول در آزمایشگاه باشیم و ما را مجبور به نظافت های محل آزمایشگاه می کردند. یکی از مسائل مهم این بود که مواد آزمایشگاهی را به دانشجویان نمی دادند و استاد مواد را در کمد خودش نگه می داشت. بعد وقت و زمان ما را با حرف های شخصی و خصوصی معطل می کرد و مسائل شخصی دانشجویان را پنهانی از یکدیگر می پرسید. حتی استاد سر کلاس برنامه ریزی می کرد تا آبروی دانشجویان را با همان موضوعات خصوصی و شخصی ببرد. او در جمع، شخصیت افراد را تخریب و به آنان توهین‌های بدی می کرد.»

آیا مسئولان اقدامی خواهند کرد؟

آنچه در این گزارش از نمونه رفتاری رخ داده عنوان شد، تنها نمونه های اندکی است. چنانکه موجب شده برخی از دانشجویان در مقطع دکتری انصراف دهند یا برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروند.

*نام دانشکده ها و دانشگاه ها به دلیل رعایت جایگاه علمی آن ها بارگذارکننده خبر حذف شده است.

منبع اولیه خبر مدعی است  اطلاعات،‌ هویت و صدای ضبط شده افرادی که در این گزارش صحبت کرده‌اند، را در اختیار دارد.

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • ۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی در ۲۲ حوزه انتخابیه وجود دارد
  • رونمایی «شعر شعله‌ور» با حضور حداد عادل
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزد‌ها در سامانه «داوطلب»
  • افتتاحیه سی و پنجمین نمایشگاه کتاب فردا با حضور وزیر فرهنگ برگزار می‌شود
  • عبادی‌پور: جز از جانب مردم، حمایت دیگری نداشتیم
  • مظفری‌زاده: نتایج ما بهتر شده است ولی با خمس مشکلی نداشتیم
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • حضور نماینده المپیکی آذربایجان‌غربی در اردوی تیم ملی روئینگ
  • جراحان پلاستیک از کنگره جامعه جراحان ایران انصراف داد
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد